Job 21 van 39


Report this listing

Solliciteren



Chef de Partie – Daf Trucks - Westerlo – 38u00 – late shift


Functie

  • Je staat in en controleert de productie en mise-en-place van koude en warme gerechten en snacks
  • Je controleert de kwaliteit en versheid van de producten
  • Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen
  • Je controleert de voorraad van de keuken en geeft bestellingen door aan de site verantwoordelijke
  • Je coördineert en superviseert de werkzaamheden van de medewerkers in de keuken; geeft operationele werkinstructies
  • Je maakt de werkinstrumenten en werkplaatsen schoon
  • Je staat in voor orde, netheid en veiligheid in de keuken en signaleert storingen of defecten
  • Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, gerechten of presentaties
  • Je volgt een “zero risk mindset “en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega’s, consumenten, klanten of een andere partij

Jouw profiel

  • Je beschikt over een hotelschooldiploma en over een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie
  • Je spreekt zeer goed Nederlands
  • Je hebt het nodige enthousiasme en motivatie om aan de slag te gaan in deze afwisselende functie
  • Je bent klantgericht, vriendelijk en commercieel
  • Je bent op de hoogte van de HACCP-wetgeving
  • Je bent iemand die zelf zijn verantwoordelijkheden opneemt
  • Je bent culinair sterk
  • Je hebt feeling voor dienstverlening
  • Zelfstandig, gedreven en flexibel zijn, is een must
  • Je volgt een zero risk mindset en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega’s, consumenten, klanten of een andere partij
  • Je bent een teamplayer - One Team Approach
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen

Aanbod

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Werkplaats gevestigd in Westerlo
  • Een specifieke integratie
  • Een voltijds contract van onbepaalde duur met werkuren van maandag tot vrijdag tussen 11u30 tot 19u36
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg

Solliciteren